LR HEalth & Beauty

Partnerschap & business

Ik ben sinds februari 2016 zelfstandig partner bij LR Health & Beauty, waarvan ik nog geen dag spijt heb. Wat ik zelf erg fijn vind bij LR Health & Beauty is dat het een Multi Level Marketing-systeem is waarbij niks moet, maar alles mag!

Ik bestel nu bijvoorbeeld alle producten voor inkoopsprijs, verkoop de producten en daarnaast bouw ik een business op. De voordelen daarvan zijn nu voor mij:

  • NMeer tijd voor mezelf
  • NIk kan werken waar en wanneer ik wil
  • NEen passief inkomen wat doorgroeit, ook als ik even rust neem.
  • NDoor het passief inkomen later een aanvulling op mijn AOW
  • NIk heb Internationale contacten en trainingsmogelijkheden
  • NIk rijd een auto van LR via een autolease plan

Wil je ook partner worden?

De mogelijkheid om zelf je producten tegen inkoopsprijs bestellen; je wordt dan een vip-partner. Je bestelt de producten gewoon online en de producten worden bij je thuisbezorgt. De enige voorwaarde is dat je één keer per jaar voor € 35,- bestelt, meer niet. Als je dat niet doet vervalt je partnerschap automatisch. Je kunt naast de producten voor eigen gebruik ook producten aanbevelen of verkopen, waardoor je extra verdiensten hebt. Of je kunt -net als ik – alles combineren en een eigen business opbouwen met daarbij veel voordelen. Wil je dit ook, neem dan contact met mij op, ik leg je alles uit, offline of online, wat jij fijn vindt.

Het Bedrijf LR Health & Beauty:

LR Health & Beauty komt uit Duitsland en bestaat nu 35 jaar. Het is inmiddels in 28 landen verkrijgbaar. Het hoofdkantoor zit in Ahlen Duitsland, net over de grens. Een aantal keer per jaar is er normaal gesproken de mogelijkheid om de fabriek te bezoeken, zeker de moeite waard! Het is nu even afwachten wanneer het weer mogelijk is i.v.m. corona. Mocht je te zijner tijd mee willen, laat het me even weten.

LR Health & Beauty is in de loop der jaren uitgegroeid tot een heel groot bedrijf en er komen met regelmaat nieuwe producten bij. Afgelopen jaren hebben ze een aantal nominaties gewonnen met diverse top-producten, waar ik u van alles over kan vertellen. De producten zijn op natuurlijke basis en van hoge kwaliteit. Ze hebben producten voor uiterlijke verzorging, innerlijke verzorging door middel van suppletie, eau de parfums en een make-up lijn. De producten zijn voor zowel man als vrouw, jong en oud. Kortom voor ieder wat wils!

Ervaringen uit mijn netwerk

Al jaren kende ik Monique als mijn schoonheidsspecialiste in Salon Nuance. Tot ik een bericht van monique op Facebook voorbij zag komen van de Mind Master. Rust in je hoofd! Dat klonk goed, dat was wat ik nodig had. Na mijn burn out had ik nog steeds klachten én dus ben ik de Mind Master gaan gebruiken, met resultaat kan ik wel zeggen! Meer rust in je hoofd, verbeterde concentratie, meer energie en weer het vermogen te hebben je staande te houden in stress situaties, dat heeft het mij gebracht! Inmiddels ben ik gestopt met de mind master, want het had zijn werk gedaan. Ik ben partner geworden en ben overgegaan op de Sivera drinkgel met omega capsules, voor een verbeterende hersenfunctie, en daarna kwam de Imune drinkgel waar ik ook heel erg fan van ben!

– Diana

De kwaliteitsproducten van LR hebben mij al veel gebracht. Mijn lichamelijke klachten zijn afgenomen én persoonlijk geniet ook enorm van het team, trainingen en de samenwerking met collega's. Natuurlijk is een extra zakcentje niet verkeerd

– Claudia

Mijn vriend Rien met klachten rondom de gewrichten is gebaat bij de Sivera en freedom active capsules. Mijn zoon had last van obstipatie en heeft ook een tijdje de Imune drinkgel/pro balance tot zich genomen met goede resultaten. Het is niet meer dagelijks dat hij dit tot zich neemt, maar hij vraagt er zelf om mocht hij het nodig hebben! Kortom het zijn geweldige producten. Als partner kun je kennis maken met alle producten én je kennis vergroten. Door mijn enthousiasme probeer ik andere mensen ook kennis te laten maken met de producten van LR Health en Beauty. En als jij nu nieuwsgierig bent geworden om ook deze producten te leren kennen laat je dan informeren, want er zijn heel veel goede producten die wat voor je kunnen betekenen.

– Diana

Vorig jaar ben ik van start gegaan met LR. Via een vriendin ben ik in het team van Monique terecht gekomen. Ik ben heel tevreden over de producten van LR en echt heel blij dat ik bij Monique in het team zit. Monique laat je in je waarde, heeft geduld en legt alles zo veel uit als nodig is. Ze is altijd positief en wil je ook echt helpen te groeien. Monique, je bent een kanjer!!

– Iris