Make-up

Workshops

U kunt hierbij denken aan een workshop voor u alleen of een workshop met meerderen. De workshop kan uit 1 of meerdere soorten onderdelen bestaan zoals; gezichtsverzorging, huidverbetering en of make-up eventueel gevolgd door een foto-shoot. De workshop kan in de salon of in overleg op locatie worden gegeven. De workshops zijn voor jong en oud en worden door mij persoonlijk gegeven. Fotografie is een hobby van mij en de foto-shoots doe ik dus ook zelf. U krijgt dus geen hoge fotografiekosten! 

Workshops zijn altijd maatwerk en er zijn vele combinaties mogelijk. Hierdoor is de prijs in overleg.

Tijdens deze workshops wordt gewerkt met het merk LR Health & Beauty.

Beauty tienerparty

Het is bijvoorbeeld erg leuk voor tieners als verjaardagsfeest; een beauty tienerparty…
Wat gaat ze leren? Ik ga ze leren het gezicht goed te reinigen en hoe ze de huid moet verzorgen. Hierbij gaan we vlekjes en puistjes leren weg werken zodat deze niet meer zichtbaar zijn. Daarna gaan we de ogen en lippen mooi opmaken, eventueel gevolgd door een foto-shoot. Extra mogelijkheden zijn dan bijvoorbeeld haarstyling en meerdere (eigen) kledingsets. Deze tienerworkshop is inclusief alle digitale foto’s.

Vrijgezellenfeest

Een ander idee voor een workshop is een vrijgezellenfeest. Deze workshop is geschikt voor iedereen, of u nu gewend bent aan het gebruiken van make-up of niet. Ik zal onder andere laten zien dat het egaal maken van de huid (foundation/poeder) er toch heel natuurlijk uit kan zien. Tijdens deze workshop leert u  toepassen van een door u gewenste make-up.
De workshops kunnen ook gevolgd worden met een bepaald thema, bijvoorbeeld natuurlijke look, glitter en glamour, foto make-up, smokey eyes of iets anders waar uw interesse naar uit gaat.  Zie voor een impressie de foto’s hieronder van een vrijgezellenfeest in combinatie met een foto-shoot:

Meer informatie?

Wilt u meer weten over make-up? Neem dan contact met mij op!