Salonbehandelingen

Gezichtsbehandelingen

Niet iedere huid en niet ieder moment is het zelfde. Er bestaan dan ook geen vaste behandelingen, maar richtlijnen. Voordat we gaan beginnen met de ‘afgesproken’ behandeling, bespreken we wat uw wensen zijn en bekijk ik de conditie van uw huid. Aan de hand hiervan kunnen we de behandeling bijstellen én precies voor uw huid aanpassen.

Dit kan dan zijn; meer op het wellness gericht of juist meer op huidverbetering. Indien er een huidprobleem is, gaan we bekijken hoe we deze kunnen verhelpen. De meeste huidproblemen komen echter van binnenuit.  Deze kunnen we, indien gewenst, bespreken aan de hand van een vragenlijst. We kunnen dan de behandelings-adviezen aanvullen met specifieke huidverzorgings-producten en of aanvullende voedingsadviezen of suppletie.

Behandelingen

Ontspannende

gezichtsbehandelingen

Bij een mini treatment ligt het accent op ontspanning, een verwen moment voor uzelf. U krijgt een uitgebreide gezichtsmassage waarbij de nek, schouders, decolleté en de hoofdhuid wordt meegenomen. Dit doen we met een natuurlijke olie met daarin essentiële oliën welke worden afgestemd op de huid en of op de psyche. Vervolgens een heerlijk relax moment met een masker.

Reinigende

gezichtsbehandelingen

Bij een reinigende gezichtsbehandeling ondergaat de huid zowel een oppervlakkige als een dieptereiniging. Dit met behulp van een speciaal reinigingsproduct en een speciaal borstelapparaat. Hierdoor worden de bovenste dode huidcellen verwijderd en de celdeling extra gestimuleerd. Na het verwijderen van de onzuiverheden, een aangepast masker waardoor de huid optimaal wordt verzorgd en kan herstellen.

Complete

gezichtsbehandelingen

Een complete gezichtsbehandeling is een combinatie van reinigen, zowel oppervlakkig als in de diepte en vervolgens heerlijk ontspannen met een massage. We sluiten de behandeling af met een dag- of nachtcrème. Heerlijk ontspannen kunt u dan de dag vervolgen of gelijk uw bed induiken.

Luxe

gezichtsbehandelingen

Een behandeling de luxe heeft alles van de complete gezichtsbehandeling, maar dan nog wat extra’s. Dit is écht de behandeling om helemaal tot rust te komen en te genieten. U heeft de keuze uit een speciaal apparaat om hoog werkzame werkstoffen diep in de huid te brengen of een speciaal masker. Of misschien even extra de handen of voeten verwennen met scrub en massage. De juiste behandeling voor u kunnen we het beste samen bespreken in de salon. Zo stemmen we deze helemaal af op uw wensen.