LR HEalth & Beauty

Verzorgingsproducten

LR Health & Beauty heeft verschillende (verzorging) productlijnen; u kunt altijd vrijblijvend hiervan informatie en of een proefpakket aanvragen zodat u zelf de producten kunt uitproberen en ervaren. Eventueel zijn er mogelijkheden voor diverse workshops.

Huidverzorging

LR ALOE VIA

Met de verzorgende en regeneratieve kracht van aloë vera naar een natuurlijk mooie en gezonde huid: Voor jong en oud, de verzorging voor iedere huidbehoefte biedt voor iedereen bescherming en verzorging van top tot teen.

LR ZEITGARD

De alomvattende anti-age behandeling voor een jeugdig uitziend gelaat. Het professionele totaalconcept biedt professionele tools en een passende anti-age, huid verbeterende producten verzorging voor een duurzame jeugdige uitstraling van de huid, in slechts drie stappen.

LR MICROSILVER PLUS

LR MICROSILVER PLUS is een speciale antibacteriële verzorging met een unieke combinatie van werkzame stoffen. Het geheim is de zeer effectieve werkzame stof MICROSILVER BGTM. Dit remt de groei van bacteriën, die verantwoordelijk kunnen zijn voor huidonzuiverheden, slechte adem, cariës, paradontosis en roos. Bovendien wordt de voortplanting van ziektekiemen onderdrukt en worden mond- en zweetgeuren verminderd.

Parfums voor hem en haar

Geuren hebben voor iedereen een ander betekenis en kunnen verschillende herinneringen hebben, zelfs onvergetelijke momenten! Van bekende sterrengeuren en stijlvolle lifestylegeuren tot de tijdloze LR Classics. Hierdoor een verschillende prijsklasse en voor ieder wat wils.

LR biedt een breed scala aan kwaliteitsvolle parfums. Kwalitatieve ingrediënten en hoogwaardige parfumoliën met lange houdbaarheid, ver boven het marktgemiddelde, zijn de handelsmerken van alle LR geuren.

En hoe fijn is het dat je een de parfums thuis op je gemak kan uittesten door middel van onze starbox, welke je kan kopen of lenen. Tip: geef een starbox voor een verjaardag en laat iemand als cadeau zijn eigen geur uitzoeken. Je geeft dus een echte belevenis!