LR HEalth & Beauty

Voedingssuplementen

Bij Salon Nuance kunt u terecht voor advies voor voeding, voedingssupplementen en/of gewichtsbeheersing.  Samen gaan we met behulp van een aantal vragen bekijken wat de klachten zijn, waar het vandaan komt en wat we er aan kunnen doen. Meestal lukt het om de symptomen / klachten onder controle te krijgen. Afhankelijk van de klachten is er wellicht ook samenwerking met een arts nodig voor reguliere medicijnen. De ervaring leert dat er in overleg met de behandelend arts afgebouwd of soms zelfs volledig gestopt kan worden met de medicatie. Hierbij een voorbeeld van mezelf:

Jaren geleden had ik zodanige rugklachten (artrose) dat ik aan sterke medicatie en pijnstillers zat. Er kwam zelfs een advies vanuit het ziekenhuis om te stoppen met werken! Heel soms moeten dingen zijn zoals ze zijn, en kwam op dat moment LR Health & Beauty op mijn pad. Mede dankzij de voedingssuppletie ben ik nu klachtenvrij en gebruik ik sinds 4 jaar geen pijnstillers meer. Ik werk zelf in de salon met de supplementen van LR Health & Beauty en Vitakruid. Ik vind dit fijne merken met een goede prijs-kwaliteit verhouding. De basis is meestal de Aloë Vera drinking gel! *

Aloë Vera drinkgel

Naast het zelfgenezend effect heeft wetenschappelijk onderzoek de volgende werking van de Aloë Vera ontdekt en bewezen:

  • Nreinigt en repareert de darmen
  • Nbrengt de algehele stofwisseling in balans
  • Nbloedvat versterkend
  • Npijn verlichtend
  • Nvermindert jeuk bij huidproblemen
  • Nbevordert een snellere genezing bij wonden, littekens en verbrandingen
  • Nvocht herstellend en ontstekingsremmend

Dr. Preuser heeft onderzocht dat de grootste oorzaak van veel ziektes komt door het opzwellen van de zwellichaampjes in de capillairen (haarvaten). Aloë Vera zorgt ervoor dat met meer dan 150 werkzame stoffen (zoals vitaminen, mineralen, aminozuren, spoorelementen, enzymen e.d.) de zwellichaampjes slinken zodat de haarvaten goed doorgankelijk blijven en voedingsstoffen en zuurstof de cellen beter bereiken en afvalstoffen beter worden afgevoerd.

Wat doet nu de aloë vera als basis

Ontzuren: De ph waarde in je lichaam op orde brengen!

Ontgiften: In ons leven krijgen we heel wat stoffen in ons lichaam die moeite hebben om het lichaam weer snel te verlaten. Het wordt opgeslagen in vetcellen en andere holle ruimtes in het lichaam.

Ontvetten: Het verwijderen van vet (cholesterol) uit het bloed, door chronische ontstekingen te verminderen.

Ontslakken: Het verwijderen van gedeeltelijk verteerde voeding, welke is blijven “plakken” in de darmen. Dit door verkeerde voeding, medicatie gebruik en weinig beweging.

Bij het drinken van de gels kunnen klachten in het begin verergeren wat veroorzaakt wordt door het opruimen van afvalstoffen. Daarna zal het stabiliseren en zelfs voor verbetering zorgen.

Er zijn verschillende soorten drinking gels bij LR en welke voor jou de juiste is hangt af van het doel waarvoor je het gaat gebruiken. Dit bespreek ik dan persoonlijk met je met behulp van vragen waardoor ik je het juiste advies kan geven.

Tevens bespreken we dan of er tijdelijk of langer nog aanvullende suppletie nodig is.

* Aloë vera is een groente! Alle LR Aloë Vera drinking gels zijn ook gels en géén sappen, die normaal veel water bevatten en dus niet effectief zijn. Daarnaast zijn de LR Aloë Vera drinking gels met pure Aloë Vera en ZONDER Alloïne. Hierdoor toepasbaar voor de langere termijn en voor alle leeftijden.