Salonbehandelingen

Cupping massage

Cupping massage bij Salon Nuance

Cupping therapie ofwel massage is een ongelooflijk oude en universele behandelwijze die zowel in het oosten als in het westen gegeven wordt. De therapeutische toepassingen van cupping zijn de loop van de tijd steeds verfijnd. Bij Salon Nuance wordt gewerkt met de Bellabaci methode. Binnen deze methode blijven de heftige  welbekende rode cupping plekken achterwegen.

De massage wordt gedaan met behulp van  professionele medicinale siliconen vacuüm cups. Deze cups zijn geschikt voor het werken op verschillende niveaus. Van oppervlakkig tot diep. Hierdoor kan een cupping massage zowel cosmetisch, als ontspannend, als intens therapeutisch zijn. Door de cup op de huid te plaatsen, te knijpen en langzaam weer los te laten ontstaat er in de cup een vacuüm. Door de cups in een bepaalde volgorde te verplaatsen, te bewegen of stil te laten staan kan de massage afgestemd worden op het doel waarvoor u komt.

Wat is de Bellabaci massage?

Deze behandeling heeft een ontspannende, ontgiftende en helende werking. Het maakt onderhuidse verklevingen los, voert afvalstoffen en vocht af en brengt zuurstofrijk bloed naar de spieren en naar de huid. Het verbeterd de huidstructuur. Hierdoor kan o.a. cellulitis worden aangepakt, maar ook kan de kaaklijncontour in het gezicht worden verbeterd. De doorbloeding wordt gestimuleerd. Er wordt op het bindweefsel gewerkt, waardoor er en een liftend effect plaats vindt. 

Het is belangrijk om vooraf een intake te doen. Hierin stemmen we uw wensen en verwachtingen af, waarna u daadwerkelijk kennis mag maken met cupping massage (duur: een half uur). U kunt daarna beslissen of u losse afspraken wilt maken of een kuur afneemt. Voor een optimaal resultaat adviseer ik u om een kuur te doen van tenminste 8 keer in de salon en daarnaast thuis 1 à 2 keer per week zelf cuppen. U krijgt hierbij begeleiding van mij en online video’s, voor een optimaal resultaat.