Salonbehandelingen

voetreflexzonetherapie

Sinds december 2020 is Ines Molenaar werkzaam in de salon als voetreflextherapeute. Zij zal in de salon werkzaam zijn op de maandag- en vrijdagmiddag van 13.00-17.00 uur.

Naast voetreflextherapie kunt u bij haar ook terecht voor pedicurebehandelingen.

Wie is Ines Molenaar?

Mijn naam is Ines Molenaar. Sinds 2017 ben ik voetreflextherapeute met het diploma voor medische basiskennis, zodat klanten met een aanvullende verzekering de voetreflexbehandelingen bij de ziektekostenverzekering (veelal voor het grootste gedeelte) kunnen declareren. Daarnaast ben ik sinds 2019 gediplomeerd basis-pedicure. Belangrijk vind ik persoonlijke aandacht en vakkundig advies en dat u zich als klant op uw gemak voelt, zodat u zich optimaal kunt ontspannen!

Voetreflexzonetherapie

Voetreflexzonetherapie is een natuurlijke geneeswijze, die al eeuwen door de Egyptenaren, Chinezen en Indianen wordt toegepast. Deze therapie gaat er van uit dat de voet een afspiegeling is van ons lichaam. Door middel van een speciale massagetechniek op de voeten en onderbenen, welke een combinatie van Westerse en Chinese technieken is, krijgt het lichaam prikkels om te herstellen.

Blokkades (storingen in de energiebanen) worden opgeheven, opgehoopte afvalstoffen worden afgevoerd, zenuwuiteinden worden geprikkeld en er ontstaat een betere doorbloeding. Het zelfgenezend vermogen wordt in werking gesteld, waardoor het lichaam in balans wordt gebracht. Dit geeft de meest natuurlijke vorm van herstel, zodat klachten kunnen verminderen of zelfs verdwijnen.

Pedicure behandelingen

Voeten zijn belangrijk!

Staat u er wel eens bij stil dat vanaf het moment dat u uit bed stapt uw totale lichaamsgewicht op uw voeten rust? Veel voeten hebben het zwaar te verduren door o.a. niet goed passende schoenen, staand werk of door hen intensief te belasten tijdens het sporten. Goede voetzorg door een professionele pedicure is daarom niet alleen belangrijk voor mensen die klachten aan hun voeten ervaren, maar feitelijk ook een preventieve noodzaak om potentiële voetklachten en andere gezondheidsproblemen te voorkomen. Omdat iedereen voetproblemen kan krijgen is het belangrijk om eventuele klachten te voorkomen of te onderhouden om verergering te voorkomen.

In de salon kunt u terecht voor de verzorging van de meest voorkomende voetproblemen (ingroeiende teennagels, kalknagels, likdoorns, eelt en kloven) en/of wanneer u uw voeten wilt laten verwennen.

Wilt u een afspraak maken bij Ines dan kan dat via Salon Nuance of via Ines zelf: Mobiel +31 6 38585097. Meer informatie kunt u vinden op www.inesreflexologie.nl.